Cafea Proaspat Prajita

Cafea Proaspat Prajita

Ce inseamna cafea proaspat prajita? Cand bei o cafea buna, proaspat prajita simți de ce lumea vorbeste despre parfumul cafelei. Aroma este complexa si descoperi nuantele care dau caracterul celor mai bune cafele din lume, care se disting in funcție de originea lor. Pe fiecare punga de cafea THE COFFEE SHOP este mentionata ziua si ora prajirii.
Calitati ale cafelei proaspat prajite:
Aroma este pregnanta, te inconjoara cand deschizi punga si tragi aer in piept.
Gustul, indiferent daca prepari espresso, cafea la ibric sau filtru, gustul trebuie sa fie complex si vivace.
Personalizam la cerere pungile de cafea. Modul de ambalare poate sa fie in punga de 500g, resprectiv 1 kg.

Produse 11 până la 13 din 13 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  1. Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Columbia 1kg

    În stoc

    Preţ: 183,63 RON
    Cafea 100% Arabica, traditionala si proprie din Columbia de calitate superioara. Produsul este caracterizat prin aroma proeminenta, completa, fina si savuroasa, cu aciditatea si textura medie-mare, fiind o bautura curata, de cea mai buna calitate si superioritate din lume. Aceste calitati se obtin doar atunci cand se planteaza soiurile de vegetale potrivite intr-un spatiu caracterizat printr-o zona tropicala de inalta altitudine (tipuri de sol si clima particulare, cultivata intre 1200 si 2200 metri peste nivelul marii), pe langa procesul atent al cultivarii, iar recoltarea de cereale in procesele de post-recoltare. Află mai mult
  2. Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Rwanda 1KG

    În stoc

    Preţ: 168,63 RON
    Cafeaua din Rwanda are o aromă delicată de caramel, cu un corp cremos, usor si aciditate cu note de citrice (lamaie,portocala).
    Cafeaua din Rwanda se cultiva la altitudini intre 1300 si 1800 m iar perioada de recoltare este intre aprilie si iulie. Află mai mult
  3. Cafea proaspat Prajita The Coffee Shop Ethiopia 1KG

    În stoc

    Preţ: 215,63 RON
    Etiopia este considerată drept leagănul cafelei și e renumita pentru faptul că a fost descoperita în pădurea regiunii Kaffa.
    Cafeaua din Ethiopia este de o complexitate deosebită, cu arome intens florale și fructate, menținând în același timp un corp echilibrat și un gust final captivant.
    Cafeaua din Ethiopia se cultiva la altitudini intre 1500 si 1800 m iar perioada de recoltare este intre noiembrie si februarie. Află mai mult

Produse 11 până la 13 din 13 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Show More Products