Cafea de origine

Cafea de origine

Cafeaua de origine, denumita si "single origin coffee" este caracterizata prin puritatea aromei distincte oferite de plantatia din care provin boabele de cafea. Boabele cafelei de orgine provin de pe o singura plantatie de cafea. Astfel, savurand o cafea de origine vei simti aroma inedita si particularitatile regiunii de cultivare.

Oricare ar fi alegerea ta nu vei regreta. Va fi o experienta fantastica! Merita sa le incerci pe toate.

Produse 11 până la 14 din 14 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  1. Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Brazil 1KG

    În stoc

    Preţ: 153,63 RON
    Este o cafea Arabica premium, cultivata in vestul statului Minais Gerais. Cafeaua din Brazilia este o cafea excelentă de înaltă calitate cu aciditate scăzută, un gust dulce si plăcut de ciocolată. Cafeaua din Brazilia se cultiva la altitudini intre 600 si 1300 m iar perioada de recoltare este intre mai si septembrie. Află mai mult
  2. Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Guatemala 250G

    Stoc terminat

    Preţ: 48,41 RON
    Este o cafea 100% Arabica obtinuta prin metoda umed ceea ce inseamna o cafea de calitate superioara - boabe cu aspect deosebit si incantatoare arome de condimente, aciditate placuta, corpolenta, senzatie de plinatate. Altitudinea (1300-2000m), varietatea de microclimate si umiditatea ofera conditii ideale pentru producerea unei cafele Arabica cu totul particulare. Află mai mult
  3. Cafea Proaspat Prajita The Coffee Shop Peru 250G

    În stoc

    Preţ: 40,41 RON
    Cafeaua din Peru este printre cele mai apreciate cafele din lume datorita calitatii, corpului mediu, bine echilibrată, cu o aciditate fina și dulce.
    Cafeaua din Peru se cultiva la altitudini intre 1200 si 2000 m iar perioada de recoltare este intre noiembrie si martie. Află mai mult
  4. Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Rwanda 250G

    Stoc terminat

    Preţ: 43,41 RON
    Cafeaua din Rwanda are o aromă delicată de caramel, cu un corp cremos, usor si aciditate cu note de citrice (lamaie,portocala).
    Cafeaua din Rwanda se cultiva la altitudini intre 1300 si 1800 m iar perioada de recoltare este intre aprilie si iulie. Află mai mult

Produse 11 până la 14 din 14 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Show More Products