Cafea boabe
Intra pe taramul cafelei boabe, unde fiecare boaba de cafea poarta cu ea amprenta zonei de proveninta, clima calda, modul de prajire. Fie ca e vorba de o cafea Arabica sau mixuri de Arabica cu Robusta, boabele de cafea proaspat prajite desavarsesc gustul fiecarui iubitor de cofeina.
-
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Peru 1KG
În stoc
Preţ: 153,63 RONCafeaua din Peru este printre cele mai apreciate cafele din lume datorita calitatii, corpului mediu, bine echilibrată, cu o aciditate fina și dulce.
Cafeaua din Peru se cultiva la altitudini intre 1200 si 2000 m iar perioada de recoltare este intre noiembrie si martie. Află mai mult -
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Costa Rica 1kg
În stoc
Preţ: 186,63 RONCafeaua din Costa Rica are reputația de a avea unele dintre cele mai înalte standarde de producție și calitate, tinde să aibă un corp mediu, surprinzător de bine echilibrată, cu o aciditate proaspata și dulce.
Află mai mult
Cafeaua din Costa Rica se cultiva la altitudini intre 700 si 1900 m iar perioada de recoltare este intre octombrie si martie. -
Cafea Proaspat Prajita The Coffee Shop Peru 250G
În stoc
Preţ: 40,41 RONCafeaua din Peru este printre cele mai apreciate cafele din lume datorita calitatii, corpului mediu, bine echilibrată, cu o aciditate fina și dulce.
Cafeaua din Peru se cultiva la altitudini intre 1200 si 2000 m iar perioada de recoltare este intre noiembrie si martie. Află mai mult -
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Kenya 1KG
În stoc
Preţ: 188,63 RONCafeaua noastra Kenya vine din zonele muntoase din regiunea sudica a tarii. Cafeaua Kenya creste la altitudini intre 1500 si 2100 de metri si produce doua recolte anual. De vreme ce doar fructele coapte sunt culese, intreaga plantatie poate fi culeasa manual de pana la 7 ori. Iubitorii de cafea au o preferinta speciala pentru cafelele aromatice din Kenya, ce au o aciditate ridicata, un gust intens si o neobisnuita tenta de fructe de padure. Primii pomi au fost adusi din Etiopia in Kenya in secolul 19. Astazi cafeaua este cultivata pe 1300 de plantatii mari si de catre 600.000 producatori mici, organizati in cooperative. Află mai mult -
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Guatemala 1kg
În stoc
Preţ: 185,63 RONCafeaua din Guatemala este dintre cele mai uimitoare cafele din lume, este parfumata, bogata în arome și oferă o senzatie corpolenta, intensă.
Cafeaua din Guatemala se cultiva la altitudini intre 1300 si 2000 m iar perioada de recoltare este intre decembrie si martie. Află mai mult -
Cafea Proaspat Prajita The Coffee Shop 100% Arabica Decaf 1KG
În stoc
Preţ: 169,63 RONCafeaua 100% arabica decaf, un mix de mai multe origini este renumită pentru aroma, aciditate fină, corp mediu, extrem de echilibrată și dulce. În cazul cafelei decaf, se pot utiliza diferite metode pentru decafeinizare, aceste metode au loc înainte de prăjire și pot utiliza solvenți organici, dioxid de carbon sau apă pentru a extrage cofeina din boabele verzi de cafea, lăsând caracteristicile aromei cât mai aproape de starea lor inițială. Află mai mult -
Eduscho Cafe Espresso 1KG
În stoc
Preţ: 82,27 RONBoabele prajite printr-un procedeu special conceput, dau cafelei o aroma incomparabila, specifica Italiei. Află mai mult -
Eduscho Cafe Crema Profesionala 1KG
În stoc
Preţ: 76,51 RONIndiferent daca o consumi simpla sau sub forma diverselor specialitati, Cafe Crema se remarca prin intensitatea gustului si asigura cea mai delicata crema. Află mai mult -
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Guatemala 250G
Stoc terminat
Preţ: 48,41 RONEste o cafea 100% Arabica obtinuta prin metoda umed ceea ce inseamna o cafea de calitate superioara - boabe cu aspect deosebit si incantatoare arome de condimente, aciditate placuta, corpolenta, senzatie de plinatate. Altitudinea (1300-2000m), varietatea de microclimate si umiditatea ofera conditii ideale pentru producerea unei cafele Arabica cu totul particulare. Află mai mult -
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Panama 1kg
Stoc terminat
Preţ: 203,63 RONCalitatea excepțională a cafelei din Panama este data de diversitate microclimatului acestei tari. Cafeaua din regiunea Panama este subtila, bine echilibrata, cu note fructate și tonuri intense de cacao.
Cafeaua din Panama se cultiva la altitudini intre 1000 si 1500 m iar perioada de recoltare este intre noiembrie si martie. Află mai mult