Davidoff

Davidoff

Cafeaua Davidoff este asemanatoare unei opere de arta, de aceea necesita cele mai alese boabe de cafea din cele mai bune regiuni. Fiecare regiune ofera un caracter aparte boabelor de cafea datorita solului, climei si altitudinii. Originea cafelei Davidoff se afla in boabele de Arabica. Acesti arbori pot fi gasiti exclusiv in zone muntoase la altitudini cuprinse intre 914m - 1828m. Aceste altitudini ridicate ofera complexitatea aromei fiecarui sortiment de cafea Arabica. Solul vulcanic, bogat in minerale, combinat cu temperaturi cuprinse intre 15-25 C si ploi regulate pe tot parcursul anului, contribuie la caracterul dinstinctiv al unei cafele excelente. Doar aceste regiuni exclusiviste ofera originea ideala pentru crearea cafelei Davidoff. Fiecare sortiment de cafea are un caracter aparte, de aceea necesita metode diferite de prajire. Pentru a avea certitudinea ca cei 800 de compusi chimici din fiecare bob de cafea isi pastreaza prospetimea, Davidoff are grija ca fiecare sortiment sa fie prajit individual. Echilibrul dintre temperatura si timpul de prajire garanteaza calitatea fiecarui tip de cafea avand premisele pentru perfectiunea cafelei Davidoff. Fiecare sortiment de Arabica contribuie la ceasca ideala de cafea Davidoff, un amestec de gust si aroma fara egal. Doar cand acest echilibru este dus catre perfectiune, compozitia va purta numele Davidoff Cafe.

3 Produs(e)

3 Produs(e)

Show More Products