Cafea Proaspat Prajita
Ce inseamna cafea proaspat prajita? Cand bei o cafea buna, proaspat prajita simți de ce lumea vorbeste despre parfumul cafelei. Aroma este complexa si descoperi nuantele care dau caracterul celor mai bune cafele din lume, care se disting in funcție de originea lor. Pe fiecare punga de cafea THE COFFEE SHOP este mentionata ziua si ora prajirii.
Calitati ale cafelei proaspat prajite:
Aroma este pregnanta, te inconjoara cand deschizi punga si tragi aer in piept.
Gustul, indiferent daca prepari espresso, cafea la ibric sau filtru, gustul trebuie sa fie complex si vivace.
Personalizam la cerere pungile de cafea. Modul de ambalare poate sa fie in punga de 500g, resprectiv 1 kg.
-
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Brazil 1KG
În stoc
Preţ: 134,56 RONEste o cafea Arabica premium, cultivata in vestul statului Minais Gerais. Cafeaua din Brazilia este o cafea excelentă de înaltă calitate cu aciditate scăzută, un gust dulce si plăcut de ciocolată. Cafeaua din Brazilia se cultiva la altitudini intre 600 si 1300 m iar perioada de recoltare este intre mai si septembrie. Află mai mult -
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Nicaragua 500g
În stoc
Preţ: 116,25 RONCafeaua din Nicaragua se evidentiaza printr-o aroma curata, echilibrata și revigoranta, cu note delicate de alune, o textură cremoasă și un gust final dulce. Cafeaua din Nicaragua se cultiva la altitudini intre 1000 si 1800 m iar perioada de recoltare este intre octombrie si martie. Află mai mult -
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Peru 1KG
În stoc
Preţ: 138,09 RONCafeaua din Peru este printre cele mai apreciate cafele din lume datorita calitatii, corpului mediu, bine echilibrată, cu o aciditate fina și dulce.
Cafeaua din Peru se cultiva la altitudini intre 1200 si 2000 m iar perioada de recoltare este intre noiembrie si martie. Află mai mult -
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Costa Rica 1kg
În stoc
Preţ: 168,78 RONCafeaua din Costa Rica are reputația de a avea unele dintre cele mai înalte standarde de producție și calitate, tinde să aibă un corp mediu, surprinzător de bine echilibrată, cu o aciditate proaspata și dulce.
Află mai mult
Cafeaua din Costa Rica se cultiva la altitudini intre 700 si 1900 m iar perioada de recoltare este intre octombrie si martie.